Малюе лiто дивну пастораль

Малює літо дивну пастораль:
М'який туман і перший промінь світла,
Траву, і квіти, роси, мов кришталь,
Ще синє небо, тихий подих вітру.

Малює ранок пісню джерела,
Що птахою дзвенить за небокраєм,
Медовий гул у квітах, де бджола
У яблуневий цвіт без огляду пірнає.

Малює день гарячу пектораль
Ромашками, кульбабою і маком,
Де коник виграє немов скрипаль
веселі ноти із небесним знаком.

Малює вечір неба зорепад,
Палкі обійми і тремтіння листу,
Примарний корабель, що наугад
Повз срібну місячну пливе колиску.

Малює літо дивну пастораль…

Ігор Стожар


Рецензии
Чарівна пастораль !!! З повагою.

Наталья Сытник   05.09.2013 20:41     Заявить о нарушении
Дякую Вам за тепло у кожному слові!
З пошаною і щирою посмішкою.
Ігор.

Игорь Стожар   06.09.2013 09:37   Заявить о нарушении
Я малював її для Вас!

Игорь Стожар   07.09.2013 09:23   Заявить о нарушении