СдавайСИК падлыщ, НегоДяюшка!

Бо школьНый вальцык грат вам матчаха й.
Погода хвайна ля и ж хавалок 

Сеодня шо у нас. Ныц празника?
Да ведь жех 2 са й 5  сьтречаюца!
Аткуда взяли? ПасЧытаЕМА Й:
В Начяле Шь АдинНасце Жь пряни-кав? СлаЖыма ш вмеСце.
Сцеты б Машя вам п?

Ха-ха! Хана цебе, насТавНигЧак!
Шо, диты?  ВодочьКый увжра-лих вжя, бь?..
А! Я Вам жябка? Брыль Витальевич? Да ты жа шляпа но ат банТика!
И вота… Писня пачиНагЕгЦар П.

Шо ж гэта пак да вдруг да с пЯницай
Васько, дид Васька сь, людзьМЫ Й зВальВальцяк?
Го! ЛюдзьМилка милка прама-тКИ Ш. Эль етта Двойка расФеф ПраниКамнь.
Ка мне, мух тар! АтТарАбаниМА Ж.

ЦепЕР ВасилиЯв щытаЕвМА.
Так. Эта точка, кнопка, капелька зь…
А дзе Щыта яво. Ну, скаЖахЦег! Да ведзь зацег краваци к нам во шас.

Да! С… Дым с агня ци чы бувае прам.

ВоЯджер ета зе ци СтранниЧак.
Да странный Дзедушка МазайУшка.
Вада с Агнём чё – шуцим прама аж? А дзе вада… а, ха, ны нада мне!
У нас, Мняв, врубЛина адтулина жь.

Вот в этту ДвушКУ СЬ Пёнтка й вКУХсила взь!
Мы ш тут ны Дикий Кит по-рурСКУ Ш как-т.

В у вас увсё в параДКу, музыка?
Му-Зыка дал цибе шкапТулЛуцьКУ ЛЬ?
Да дзе када каму пис да дадал аж два к пятак.

Вот так от писала Шь Балда й
На всих Кобыл-лок цип Коня вш.

А дэ той Конь? Да шо-то он…  – Да в вашем Шклове кто паль То?
Ныкто ж.
Ны жаба
З Жабцыц нах
Ны посыЛайЕйць
Ны ж Монах.

Ну, шо Ж. То с ЖабинКЫЙ Кый дасць
Об кыя пицыкы ломать.

Такый вот зломок Злый Монах
Вам Дядя ВасЛав с прам ныц Сфязь.

То СКладуйтэ хоть сцас Шэ шэсць да с шэрсть.
И в Жэрдь все пердзь!
Ныц Пифа в Горк у в Прэнт.

Дэ Ж в тины смэрдь з вонечч.
Завхоз удмэш ф СиШе К?

Мы ж вас нагучымо прам так
Складаты Даты Важк.
Бы й эС Дэ Вэ в мух сраць.

Спакойна! Нада ждаць.
Пака пивка фсбрак Дзядзь. Не Дзядзя Сцёпка ваш-с
Тут и й Салдат уф матк.


Рецензии