Хто там..?

О..,так,це сни в реальних казках...
Що пишуть душі наших тіл...
О..,так,це ти в обіймах маски...
Що робить те,що ти хотів...

Хто там?
- Це теплий промінь сонця..!
Це те що міг,та не зумів...
Хто там?
 - Це дощ ллє у віконце...
Це сподівання щірих днів...

Запеклі бійки в марних назвах...
Занепад чистих,добрих слів...
Спустілі вулиці жебрацькі...
І все це,те - що ти зробив...

Хто там..?
- Це залишки надії...
Хто там..?
- Чужий ворожий ніс!
Так,так..,живи собі повіє...
Доки народ ще не підріс..!


Рецензии