Кохав, кохаю кохатиму

І ось вже вкотре
набираю твій мобільний,
Та замість слів твоїх я
чую лиш гудки.
Усе скінчилося... Ти
вільна!
Та я в полоні почуттів
гірких!

Я забувати намагався, та
все марно,
Шукав заміну - не
знайшов.
Тебе кохав, кохаю і
кохатиму,
В який би світ я не пішов.


Рецензии