Хто щэ датошный таки вжь?

Го! Бальшаки-ПавуцьКИ Ш

Чорна Луна
ГэпНула нас.
И ж я ны пранц. И ны в нульках.
И на границ Знакый какихсь Кинь ужэ з яйцямы зь мий.

Да, вот мы фш Змий.
А ты щэ ж Кись.
Так шо дывысь:
Шо-то ты скыс! Так я тоби зарэз в зубыщ
Цилую бальк нагавыйць.

Гондэ а во Гром чы фш грымыць:
Вашую маць
Просю я с раць?!
Нет, подывысь
Вгору жэ, пыць.
Я во ш Павук, ны Вагы й!

А тута во
Зном крыз забор
ЛизУць сто Лизьк: трубк но быры ж!
Ий прам брухСай
Фси СтиХара.
Хара бо зном молода й жь.

Мы зь Филя Реть!
Вырвы нам ретьк.
Как вух субот йихаты в Довськ? – Ну? А Чысло?
Како оно ж? Хочыш шэ бытыся з лоб?

Ны поняло Крисло моё,
Хто я такой
Тут с БуйЛайВо ль. И на пынькы скачэ сто птычк:
Шо ж то спуваЕйць ву Брысь?..

Дайтэ найисцьсь!
Господи Сыл!
Ек гато мни да с товкачи плит хоть зробим да зва дьви зымк. –
А шо, там буры булы й? –

Не. Буллы ж, згынь!
Вси тоби пышуць сцишки сь.
Тилькы Кози с острова псищ а нывдомёк, хто йих сын.
Шо?! Ты монаРх щэ й ля мни зь?

Ну, то чаво щэ хацим.
На!
Ваши-с  жылизк ржа ж ны и вжри б? ВыКиньНули сь нуждакы.

Дощ но щэ влад осьФятыф шь.
Кроваты  в матры фси вичн!
Шэ з опалкы ж васильКИ ЗЬ! Ну, и сусидцы спотРибн
Гетой а во рибин жир.

РасПоракЖейсь, ледь, ф сфуих!
Гэ хай на совыСци Видьм: е кому взеты ци гнильк.  Быз красьнюкив.


Рецензии