З ГосподОМ Сил мы щэ дурний жь!

От подиви: кровати мни сь!
Да и туби тубик ржавийк.
Шо ж ты выбракСфакЕкшь гниль.

На ЗодиАк фсем наплюваты:
Шо, гэто Знакы й
Ля нас, собакый?
Да мы от зарэ
Шваек Вам, Батько --
Шо ты й ны встаныш до й ранКУ Ш.

ДозДзик прокыс
На гэтэй Видзьм.
Молыця Киць
Чы й за й старишь. Не. Мы-такы гэтакы спрытн,
Шо в канавы й ий Багир К.

Ну, й шо ты скажыш. Вагы
Взвисять всих Цигр!
СА Й Стрыльци Б.

Йида во кинь! Бач подывысь-к!
Гэто шо, ны цыганы й?
Ныц ны возьМуць ны ву Мут Р.


Рецензии