Я маю мр ю

Давно я маю мрію -
покохати,
Знайти єдину, що
являється лиш в снах.
Гуляти з нею по
алеям парку,
Під шурхіт листя, що з
дерев зліта.

Я маю мрію ріст свій
збільшить,
Але не зовні, - ріст душі.
Щоб знати як на світі далі
жити.
В країні, де за хабар,
поріжуть на шматки.

Я маю мрію - страх
здолати,
Затиснувши його з усіх
боків.
Я гляну в вічі смерті, та на
іскри сварки,
І назавжди забуду той
психічний біль.

Я маю мрію знайти
друзів,
Та не таких що продадуть
за пляшку.
А що за милі прийдуть
рятувати душу,
Коли насправді дуже
тяжко.

Я маю мрію...
Маю мрію...


Рецензии