Зникнути

Зникнути...
Втекти від посмішок
лестливих...
Втекти від фальші слів,
Що наче змії пускають з
вуст шипучий спів.

Зникнути...
Листи спалити...
Спалити спогади, що
линуть у кохання,
Спалити все, що є мостом
до болю...що є мостом до
болю і страждань.

Знкнути...
Зрадливих друзів всіх
забути,
Забути тих, хто спричиняв
лиш біл.
Зникнути. Закрити вуха.
Щоби не чути фальші слів.


Рецензии