Мина день
Приходить ніч на зміну.
Та лиш думки про неї
вічно в голові.
Хтось каже час -
найкращий в світі лікар,
Та ось вже вкотре він
невзмозі помогти.
Сльозами спогади
лоскочуть
щоки.
Я наодинці.
Я вже сам...
І знову ніч.
І знову зайде сонце.
І знову я один,
Зі мною лиш мій біль та
страх.
Свидетельство о публикации №113061009184