Sleep
Slip through my fingers like sand
Touch on my lips so tender
There’s nothing we can’t
Do
Flow through a rain like a river
Dance on my heart like a dream
Throw looks ‘ey make me shiver
Smile with mischievious gleam
At me
Свидетельство о публикации №113061008049