Мы за совысть чы влад пак згыбайм

Нет. Шось так. Но баран ж.
А кого ж гэто там спакВаля зь
Чуць не вклаф Гром дид Васьк.

И всадыв дажэй нож в Говнюка вж.
Да от прытКый Кый гав!
Стахв шукаць ий мир аж.
Бо ны здавсь батька гАдам. Ты ж но бач!

Дича вмия зь взмолытысь.
Да. Ну, как. Спак валяй: эй, маты! Дай папцы!
По хрыбтам чоботьма б.

О! Шоб шэ но во шкраб!

Дэ ж кого вж в чани пхають.
Да ны батька ж, ны й матр.
Ны спав-сав Васьяв СлавКУ Ш, как за влас той рвал самк.

Гонды во
Будэ вам ж Подых Молнь.

Дэ в якых сёлах Влас ночуВал,
Покыль став хулиган ж. А ны спас чудо-мамк от ихь чадк.
Вдруг бросок! И -- а на вам мунах!


Рецензии