Почуття

Які нестримні почуття,
Вони навколо нас вирують,
Прекрасним стане хай життя,
Коханню всю себе дарую.
Я бачу дивовижні сни
І кожен вечір тебе чую,
І думаю лише тобі
Свої надії подарую.
В обіймах ніжних я тремчу,
Не відпускай мене, єдиний,
До тебе в снах своїх лечу,
Здійсни, мій любий, мої мрії.
Не треба розкоші мені,
Моя душа тепла благає,
Хай будуть радісними дні,
Повір, що щастя нас чекає.
Я вірю, казка оживе,
Вона серця людей врятує,
Все, що потрібно, в мене є,
Господь мої молитви чує.
І промінь сонця світить знов,
Не бачу хмар над головою,
Я відчуваю, що любов
Одна на двох у нас з тобою.

15.02.2013


Рецензии