Ямен кYреп яшэсэн...

Балан чэчэклэре бик матур,
Игътибарлап карасан,
Пешкэн балан бигрэк тэмле,
Тэмен белеп ашасан.

Шомырт чэчэгеннэн баш эйлэнэ,
кYзне йомып иснэсэн,
Бу доньялар бигрэк матур,
Ямен кYреп яшэсэн...

  2013 ел, июнь


Рецензии