Никтер быел...
Язлар белэн, сандугачым, кире кайтмады.
Шау чэчэкле сиреньнэрнен ямен тапмадым,
Сатып алган алмаларнын тэмен тапмадым...
Никтер быел кояш нуры сYрэн тоелды,
Сагышымнан йорэгемэ жойлэр уелды.
Жырлый башлаган жырыма койлэр ятмады,
кYнелем тарткан жирлэремэ юллар ятмады...
Безгэ, хэзер, очрашулар инде язмаган,
Сагышларым басылуга омет калмаган.
Могжизалар булыр иде, юллар бэйлэнсэ,
Момкин булып, Жир шарлары кире эйлэнсэ...
2013
Свидетельство о публикации №113061001643