не роби так, як хтось хоче...

Ти можеш не підкоритись вже цієї ж самої ночі...
Так,світ вимагає від тебе,носити марку причетності...
Але більше ніколи в житті не роби так,як хтось хоче...
Бо ти вільна людина,завдяки твоїй невичерпності...

Ти почав рух до правди,ти вибрав цей шлях,бо у тебе є очі!
Ті системні шляхи обіцяли надати суспільству манерності...
Але..,кожен баче в півсклянці вина саме те,що він хоче...
І ніхто не побачить в тобі усієї твоєї братерності...

Ти окремий від злиднів і чужої ганебної волі!
Ти звичайна людина,що змагається з колом даремності...
Та ніхто і ніколи в житті,не зупине тебе напівколі!
І..,напевно,ніхто не зрівняється з тою стихією ревності...

Що вживається в серці із чистим повітрям в безкрайньому полі...
Що є силою міцною,нашим кликалом й майстерністю...
Що збирає гуртом,тих хто знає ціну Української волі!
Щоб загарбницькі мрії навіки померли з їх совістю!


Рецензии