терпи
від того,як її долоні охоплюватимуть твоє тіло
вдавай,що кохатимеш
щоб тіло її тремтіло
обійми.кава з молоком.круассани
і ніби вона так схожа,та не така взагалі
не дозволяй їй знаходити сумніви
не проводь паралеллі чи вертикалі.пиши вірші
мусиш бути.йди.вже так пізно.кохай її
що,робити тепер.терпи
живи так,як і я. коли залишив мене для іншого
я навчилась так жити.навчишся й і ти
Свидетельство о публикации №113060907572