Ман як

Мені напевне 'ніяк'..
І взагалі - я ніхто..
Я чекаю тебе,мій маніяк..
Тримаю у руці пальто..

Вже готова іти вперед..
Вже забути можу я все..
Знаю,життя це не мед..
Не завжди хороше несе..

Я чекаю тебе на лавці..
Я знаю,ти скоро прийдеш..
Інакше буде мені як Мавці..
І більше ніколи мене не знайдеш..

Я готова триматися поруч..
Як не готова..незнаю що..
Я завжди поряд,десь ліворуч..
Незнаю сама нащо..

Твої руки тримають стан..
Голова вище носа дере..
Знаю,в тебе є план..
Маленький страх своє бере..

Якось лячно мені поряд..
Ти ж маніяк,забула я..
В тебе такий хижий погляд..
Бідна,бідна голова моя..

Чую торкання твої крізь туман,
Що в голові сильно сильно крутить..
Може це знову тільки обман..
Не мене,когось іншу люблять..

Ти кохай мене сильно сильно..
І ґвалтуй не мозок,будь ласка..
Я знаю,ти зробиш це стильно..
Я трохи помрію..це казка..


Рецензии
кожна казка-це дійсність,прикрашена нашими мріями і бажаннями...
Я завжди поруч

Арти Ал   09.06.2013 14:40     Заявить о нарушении
Дійсність? Я її не бачу. Реальності не існує..

Обнимающая Лиса   09.06.2013 15:04   Заявить о нарушении