Усе в тво х руках...

Читай історію свою.
Читай,крізь віддане:"Лоблю!"
Нехай,багато помилок.
Та ще живий душі струмок.
Його надійно бережи.
І не жалій.І не тужи.
Цінуй,лиш кожну мить життя.
Хоч,часто те крихке буття.
З тобою поряд диво-світ.
Не обривай душі політ.
Якщо спіткнувся і упав,
Якщо дощю ти не чекав.
Усі ми люди,зрозумій,
Що сповнені-віри й надій.
Твоє життя в твоїх руках.
Не перетворюй суть на прах!


Рецензии