Опада листя тихо

"Опадає листя тихо"

Опадає листя тихо,
Запах осені кружля,
Для очей моїх потіху
Створює уся земля!

Сонце землю зігріває,
Ще тепла пора стоїть,
І природа вся зітхає-
Швидко дуже час летить.


І недавно, як царівна,
Народилась я на світ,
Ця історія не дивна,
І не втратила я цвіт.

Вже і діти підростають,
Їм уже десятий рік,
І успіхів досягають
І великих, і малих!

Я радію, я щаслива,
Що у мене є сім’я,
Вірю я у різні дива
І люблю я це життя!

Осінь 2009


Рецензии