Тута во в Василь е ключиц ше с сим

Одна другую да й пуймы щ!
Ны пу блату ш мы
Да от пашыМА Ш
Машцы с Пашыё
Сто палян.

Тонька плача аш:
Ах, кудха зь, КузьМА Й
Взьмав баян нав шмат ву й РайМан К!..

Мы ш таварышка
Но всем падлыща м.
А мы з Васька гав ныц ны ш даВВ.

Ий во й мнама но
Рукы за спына шь:
Шо ш рог-быг-тыг Мняв вша туфт ф Мань Х!..
Ны чытают нас а ны й диты й пак а ны й в школках банд-дыркача й.

Гэтта хто п  пак там на Иран вай шмат!
РИА-новагСцив в Мняф, ах, ням сь.
Баба з Довська, бач,
Шэ й ны й тофщаят
Ф хатьти от кака
Дабратна й.


Рецензии