Про любов

Її одну шукають люди,
Прямують у нові світи,
Гартують дух і йдуть на муки,
Бажають в боротьбі знайти.

Це здатне щастям зігрівати,
У пущі – струменем води.
Прозоре серце йду шукати –
Не знати кращої пори!

Тобі ж бажаю, щоб любов
Сама у пошуках блукала
І чисте серце привітала,
І казкою торкнулась знов.


Рецензии