У час фатального параду

Весну найбільш чекають птахи
У час Фатального параду
Усіх лелек і молитов,
Котрому свідок я і Бог.

Оту дівчину, котру люблю,
У серці свято бережу,
Як зберігав надію Ной.
А шарм очей, ах, промінь той!

Ні, жалюгідно не полишу
І не відкрию злим серцям!
Крізь всесвіт літери напишу,
В листах, що наверну птахам.


Рецензии