Спалах

Спалахом щастя у твоїх очах
Залишуся, щоб не прожити
Даремне життя в кайданах і снах
Під владою страху. Горіти -
У твоїх руках, сильних і ніжних,
Плекаючи кожен наш видих,
Творити твій вдох - Всесвіт без інших.
Я знаю, це - ризик, це - виклик
Суспільному "так", суспільному "ні",
Ми знищуєм всі оболонки
Шаблонних думок. У нас є свої
Мрії та сміх, чорні воронки.
Того, хто летить, не манять клітки,
Пульсація, а не чекання.
 - Ти ризикуєш? - Авжеж, залюбки.
Сміливим дається кохання.

24.09.11


Рецензии