Зачем ты пришла ко мне во сне...
коли життя на згин ген повернуло,
навіщо ворушити те минуле,
з яким ми розпрощались навесні?
Собі на зле, мене ти полюбила
так, пристрастно, найперше у життті,
й хоча не мав я зради на меті,
та доля нас з тобою розлучила.
Моя вина… В тобі я бачив друга,
ділився із тобою всім, чим міг,
та чи кохав? Тебе дурити – гріх,
коли у серце враз запала дрУ'га.
Ото ж тому я зваживсь на розлуку,
бо зрозумів: нам щастя вдвох не буде.
Напевне знав – мене осудять люди,
за завдану тобі сердечну муку.
Пройшли роки, здавалось забуття
навіки стерло пам'ять про той час,
в душі кохання вогник наш погас –
минулому немає вороття…
Та от здригнулось серце по весні:
любов – то найпотужнійшая сила.
І ти, коли на край життя ступила,
з'явилась попрощатись уві сні.
30 мая 2012 г.
Фото автора
Свидетельство о публикации №113060407678
С добром и пониманием
Татьяна Кутузова-Веселова 10.06.2013 11:25 Заявить о нарушении
Еще раз спасибо, я рад общению с Вами. С добром
Василий Базилевич 12.06.2013 01:42 Заявить о нарушении
Татьяна Кутузова-Веселова 21.08.2014 16:25 Заявить о нарушении
С уважением и добром
Василий Базилевич 21.08.2014 20:11 Заявить о нарушении