04. 06. 2013

І знову обіцянки -
Лише пусті слова.
Насамоті нічні прогулянки,
Коли звучить очередна відмова.

Птахи летять на південь від проблем -
Куди подітися мені?
Тільки біль по аркушу грифелем,
Для друзів я більше немаю імені.

У цьому великому світі,
Де мільйони людей,
Немає того, хто міг би зігріти,
Але стільки закритих дверей.

Самотність не вирок -
Це, скоріше, діагноз:
Хворий має в душі кілька дирок,
Та приречен на вічний мороз.


Рецензии