Встреча...
Як посмішка не сходила з обличчя
Коли у світі музики й пісень
Поринули серця наші навічно..
Торкнулися вологою рукою,
Зашепотіли дивні сторінки
То книгу я відкрила із тобою
То мрію я придбала у собі..
Можливо,це прості слова,
Які,відкрили нам таємну браму,
Яка,для нас відчинена завжди,
Чи будь-то день,чи ніч,чи навіть ранок.
Я до сих пір не бачила нікого,
Хоч крапельку так схожого на тебе,
І навіть в порівняння не підійдуть
Ті сторінки,що думаю про себе..
Не просто книгу,бачу біля себе,
Не просто нашу вогнепальну зброю,
Я бачу те,що люди не відчують,
Не випробують в світі без любові..
Так моторошно у хвилини,
Коли тебе немає зі мной поряд,
Я завжди відчуваю твої очі,
Я завжди відчуваю теплий погляд..
Свидетельство о публикации №113060406086