Переделка песни Нэсэ Галя воду...

***
Нэ ссы Галя в воду –  караси подохнуть,
А за нэй Іванко, не успеет охнуть!
А за нэй Іванко, не успеет охнуть!

Галю, ж, моя, Галю, мне б с утра напиться.
Ты ж така хороша, дай хоч похмелиться.
Ты ж така хороша, дай хоч похмелиться.

У кумы - горилка, піди, та й напийся.
Я ж буду у кума, прийди подивися.
Я ж буду у кума, прийди подивися.

До кумы прийшов я, зозуля кувала.
А кума, падлюка, та й нэ шанувала.
А кума, падлюка, та й нэ шанувала.

Стелися, барвінку, буду гнать горилку.
Вернися, Іванку, дам тоби бутылку.
Вернися, Іванку, дам тоби бутылку.

Скільки не стелився, ти не наливала.
Скільки не вертався, ти не шанувала.
Скільки не вертався, ти не шанувала.

Скільки не вертався, ти не шанувала.
Скільки не вертався, ти не шанувала.


Рецензии