Заблукаеш
Заблукаєш у власній свідомості,
То й стежини назад не знайдеш
І залишишся там в невідомості
Доки зовсім без тями впадеш.
Допомоги тобі не діждатися,
В самотині борись за життя
Хоча будеш і далі каратися
За гріхи свої до забуття.
І не буде кому і заплакати,
Бо ти вдома як на чужині,
І про тебе не будуть й балакати
Як страждав і помер у ві сні.
02.06.13.
Свидетельство о публикации №113060401472