It s alright

Please wait for me, I dropped my glove,
I'm in the supermarket now!
And I can say that it's alright
And save one's life
Between I chose
Some veggies'n'fruits.

Подождите, я уронил перчатку,
Я в магазине сейчас.
Я могу сказать, что всё хорошо
И спасти чью-то жизнь
Пока выбираю
Фрукты и овощи.


Рецензии