Саботаж
Повільним та роздратованим.
Знесиленим огидною сірістю,
На слабкому вогні приготованим.
Я тримаю в руках книгу
Та не бачу ні слів, ні змісту.
Пливу в потоці голосних звуків
І безцільно повзаю по місту.
І в душі моїй затуманеній,
Де панує нечувана пустка,
Я збираю інспірації залишки,
Щоб у вірші обернутись молюском.
Під впливом апатичного марева,
Сходжу зі сцени, вигнаний свистом.
Стою перед дзеркалом, знищений –
Саботований незвіданим артистом.
Свидетельство о публикации №113060309427