Хай Господь посила добро...

Хай Господь посилає добро,
Рідні Вам, дорогі, Ємільчинці!
Хай в оселях чуЄться тепло,
Не лишатись, й на мить, наодинці.

Миру, злагоди, щастя усім.
І тобі, мій берізковий краю!
Річка тихая, любий мій дім...
Земле отчая, поздоровляю!

Хай краса не зів*яне твоя -
Трави буйні, пахучії квіти.
Ліс, рівнини, пригір*я, поля...
Хай в колисці цій родяться діти!

                До дня народження групи " Ємільчинці. "

               


Рецензии