Мiй зоряний кiт

Мій зоряний кіт. Чорний як небо.
Веселий, усміхнений. Щасливий.
Папірець.. маленькі зірки.
Кулька повітряна доверху... злетіла!

Мій улюблений котик.. тікати не треба.
Колихають у морі відпливи.. припливи.
Закриті тобою темні душевні дірки.
Закінчуй.. вертайся в цей світ...
 Він справжній.. не мило...
                не радісно...
                не прекрасно...

...а все тільки там і тоді.
             Все буде вчасно!


Рецензии