Це буде лiтом

Підожди, це буде літом,
Ось тоді ми заживем,
Щедрість опанує світом
Й нас заллє своїм дощем.

На зеленому привіллі
Буде зріти урожай,
Ми же якось на дозвіллі
Помандруємо у гай.

Там пташиний хор співає,
Вітер листям шарудить,
Там душа відпочиває,
Щастя ловлячи щомить.

А повітрям можна впитись
Й не захочеш звідти йти,
Ось би тут нам оселитись
Геть від шуму марноти.

Підожди уже цим літом
Порадіємо життю,
Що мандруємо цим світом,
Вірмо цьому відчуттю.
12.05.13.


Рецензии