Du kastar mig i havet

Du kastar mig i havet, du slapper mina hander,
Jag simmar tillbaka, du vander ryggen.
Jag ber dig att komma till havets rander,
Jag ber dig att inte lamna mig besviken.

Jag klarar mig aven i det stora stormen,
Jag ar en ensam varg i det livet.
Jag ar van att kanna mig forkommen
Men jag gor sa att mitt liv blir fint beskrivet.

Det kommer applader, sa brukar det vara,
Folk tror att jag ar stark, intelligent och lycklig.
Jag kommer att kampa, tro och bevara
Mitt satt att leva och vara skicklig.

Jag far krafter pa dagarna fran soluppgangen
Da dagen fods, utvecklas och glimmar.
Pa kvallen blir jag av manen uppfangen
Och kanner havet i vilket jag simmar;


Рецензии