Хотiв скуштувати горобчик горiшка 2-редакцiя

2-редакція

Хотів скуштувати горобчик горішка,-
На дворі був травень,- зернят анітрішки,

Натомість з каштанів зривались хрущі
Й з потужнім ревінням летіли в кущі.

І знов розпочавши незграбні маневри
Погрожували розтрощить стратосферу.

Їх хлопці збирали, й лякали дівчат,-
І зойки, і вереск крутив циферблат.

Так вечір скінчився, а ранком, як ранком:
Спить зелень, почиє під світлим серпанком.

Аж ось хрущ летить, а йому навперейми
Десь взявсь горобець, і кінець хруща сейму!


Рецензии