Живемо

Живемо під небом блакитним
На нашій прадавній землі
Із серцем до дружби відкритим,
Дратує це владу в Кремлі.

Вона ще не може забути,
Що ми не колонія їх,
А ми  пам’ятаємо Крути
І юних героїв своїх.

Коли більшовицькі бандити
Прийшли українство вбивать,
То юні взялись їх провчити,
Загарбників геть відігнать.

Загинули наші герої,
Та пам’ять про них буде жить,
Бандити червоні від крові
В прокляттях лишилися гнить.

Нове покоління героїв
Відстоїть державність свою,
Готує новітні набої,
Щоб ворога знищить в бою.

Не буде Вкраїна в неволі,
Хай це пам’ятають в Кремлі,
А ну, хитрувати доволі,
Ми вільні на нашій землі.
01.06.13.


Рецензии