***

Кораблі пливуть по морю.
Сонце дихає їм в слід!
Яке щастя, яке горе
Нас чекало в бігу літ?
Ми не знали ,не гадали
Серцем вірили в добро!
Все бувале вже зів"яло,
Тільки щастя проросло!
Хай живе в віках той ранок,
Що нам Сонце поверта!
Наші помисли, діяння-
Хай завжди цвіте Земля!


Рецензии