Благословення синочку

Моє серденько
Таке маленьке.

Маленькі ніжки
По доріжкам.

Його долонці
Привіт в віконце.

Його усмішка -
Світло сонця.

Моє чудесне янголятко!
Мій хлопчик!Син!Моє малятко!

Тебе люблю промінчик щастя!
Нехай тобі в житті все вдасться.


Рецензии