***

Зелена ніч,
Весела ніч!
Мене чаруєш
І Вітаєш!
Червоний келих
Наливаєш.........
Весняні почуття,
Як спомини,
Нежданно, оживляєш..
Як ми любили,
Як ми чекали,
Щоб політать в обіймах
Ласки, ніжності, тепла...
На наших танцях ...
Дивних......
Вишиті узори на небі
Зоряному квітли....
І ми любили, і ми чекали
Щастя і вічної любові.....
І тільки спомин.............
Зеленва Ніч, Весела Ніч...


Рецензии