Випускникам
Кажем ми тобі сьогодні
Відлетим у небо-край
Парти і стільці - холодні
Згризли ми граніт науки
Ось 11-тий клас
Вчитель, що тягав за вухо
Прощавай! В останній раз
Ми Вам пісню заспіваєм
І танок по-під рушник
Атестати всі тримаєм
Робим крок у інший світ.
Свидетельство о публикации №113060104069