Сьогодн1

Я так хотіла тобі щось написати,
Але чомусь бракує слів.
В одному повідомленні не зможу все сказати..
Та і ти читати б не захотів.

І знову ціла ніч без сну
Думки не тікають з голови
Все ніяк я не засну
І перед очима місяць, зорі й ти..

Але це загублене життя
Почуття тікають у безодню
Назад не має вороття
Та й жити почала я вже..сьогодні.


Рецензии