Теч я часу

                "Течія часу"

          Я сиджу на березі Дніпра:
          Швидко повз мене тече вода,
          Хвилі сонцем в очі виграють
          І штовхаючись кудись пливуть...
          Пробіжить вода і як завжди
          Більше не повернеться сюди.

          Наді мною місто на горбах,
          В зелені і сонячних хрестах;
          Місто древніх пройдених подій,
          Місто мрій,любові та надій.
          Промине життя і як завжди
          Ми вже не повернемось сюди.

          Пролітають дні,пройдуть роки...
          Сумно,що не бачу крізь віки,
          Як прекрасне місто розквіта,
          Вільне покоління підроста.
          Господи!Пошли їм вірний шлях:
          Хай веде до мрії синій птах!

          Господи!Пошли їм вірний шлях:
          Хай прославлять місто у віках.
 


Рецензии