Вiрнiсть

Давніми,  сивими  віками
До  свого  милого  Дніпра
Між  крутими  берегами
Мчиться  водами  Десна.
До  нього  рвалася  бурхливо
Без  згоди  матінки – природи
Й  навік  з’єдналися  щасливо,
Земні  здолавши    перешкоди.
Шепочуть  хвилі  під  вітрами,
Під  сонцем  сяють  водограї,
Подружжя  між  всіма  річками
На  світі  кращого  немає:
Єдині,  вірні,  щирі,  вільні -
Взірець  любимій   Україні!
      26.05. 2013р., Київ


Рецензии