replay

replay,replay,replay
Почни все спочатку, будь-ласка
Отримай ті ж самі квіти
Занурся у ту ж саму казку 

Дай заблудитись у твоєму волоссі
Дай помріяти про майбутнє
Заціни мої пориви
Дух пристрасті у нас присутнє


Рецензии