***

Ми всі живем у біднім світі,
Всі спішимо прожить життя,
Та не усі на світі люди
Беруть з життя усе сповна.

Усі спішать, біжать, штовхають,
Марнують, топчуть у багно.
Реально вже не розуміють
Чого у світі живемо.

Хтось дуже бідний... не душею,
У нього лиш одне життя.
І не встигає в цьому світі
Прожити він його сповна.

А інший бідний, лиш душею,
У нього - золото, раби.
Та не живе сповна душею,
Хова її у царство тьми.

Отак завжди у всьому світі
Багаті й бідні поруч є,
Вони завжди крокують поруч,
Та все ж не кожен з них живе.


Рецензии