Инсанар вуч я гьар жуьре...

Инсанар вуч я гьар жуьре:
Сада твада бириш пеле,
Мукуьдавни жеда гьилле...
Хьайит1ани дуьнъя гъиле.
Са зерре вав вугудач.

Бязибурун гатфар рик1е
Жеда, кьурла тек цуьк гъиле.
Лугьудай гаф - ракъин нурар,
Кутадайбур я вак лувар,
Артух я вич лугьудач…

Ахъайда ваз рик1ин варар...
Дидардикай кьада хабар.
Рик1 ч1ехи я - ана чка
Гьар дустуниз адахъ ава.
Заз вахт авач, - лугьудач…

Инсанар вуч я гьар жуьре.....


Рецензии