Мы тут зарэ з выпускнога

Да к нагам зь уфсих баран К!
Коля ж вам тоби ны ромня.
Вин з Романом но ням-ням!

Е такой у нас тут гондэ
Ныц писацель по кныжкам.
Так ёго вы все прагоньце.
Слышьце, дзеци!? А то дам фш!

А тут Лабор з лайбойраньтьмы зь
Да друкуець, баць, Бацян!
Этта надта з сад венташный!
Ныц ны ладьтэ зь НевСК Лик Сандр.

Ну, дак плис, Лиса, да ш Сам К!
Сам Кароль! И с КабзаРА
Не паниМаць а й ни й Маць сь.

Да, Василь Брыль трэцю ж школу но  абхажв.
А не й с фтара й.
Гоньдзе ш рай
Оно б бычкам п.


Рецензии