Шо кому куда вТыКать?

Га? Ты ж Кать? Ну, а я-то праМА Й Кат Ц!
Цырыль-чукам

Мы тут зарэ вам докажым,
Чы мы йим, чы но гав-гав,
Чы-то так но поговорым
Да й ув рым ципа зь цар-ква В. Натэ-натэ ж жыдам сальца:
На жылизн дорогы ж пахк!

Гот дывы но: ходыть хтося взь
Да з духовна борода й! –
Да, но духа Овна знайм
Гонды во Мы з БорОдачь. Да й того зусём бы ш пак,
Шо бодае но Дид Вась К.


Рецензии