С СанаТорыя Баторый вампам шла канварт пумах

И паймы тут, шо который дэ чы з Рыловыч Агап К

Шэ я тут ны розобрався,
Чы я Пользователь в самк.
Чы но во иду горамы
Да до своИХ Вчителя вж.

И товди я но ведь пэвный,
Ек зайим улад быка.
От пак да. Наверно, ж Ленин
Гэто ныц ны той, що й я зь. Лены зь бабы й я ны й маф!
Ну, ны капль, ны й ЕИР даж
Ны моя ж Маманя славн.
А ЕПэБка гэто так. Ну,  Маманя но хахляцк.

Гой да й Полэ, Новэ гондэ
Чы зовэ дэ й по й уйТрам.
Ах, Теляткам наплевать жа б да на ЖавРанКах над Хат К.
Нет, Хатабыч гэт дурак. 

Мы тут зарэ выйдым с хаты
Да нагой но ж стукным ф чан:
Гэй давайтэ выступаты
Гонды во пырыд вси вша ж.

Ах, Начная Ганна Пати!
Да Патий жа гонда каксь.
Так що що я тутка падлам засобачу с чырпака фш.

Ну, то натэ, гады нашы,
Хоть якы да хвайн мяска:
Гонды во во в матра Падла щэ хапает з лук салат!
Са й прах-духт смытанн!

А щэ й скыну нагавыцы:
Натэ-натэ хвайны трапк!
Гындыво чы й там ий сям да па, х, банькам з звырука.
Ах, вах!

Нас тут гондэ с Сан гам Ванга ж.
Да, ну, та, що зовсь слыпа ж!
От пак даты бы загсРанцам
Ранцав гарных спакваля взь. Ибо й Индия родна чы
Замазулям-пацукам.
Нет, ни в храмы б,
Ни да Бабы й,
А ни с шэйман ни й с рыйлатк!

Дорога бо ж пич но псарни,
Дэ мы сальця с пиршака п.

Над дорогы! Над палямы!
Гэй! Лыты, выркулёт  Сашм!
Чы посиялы? Чы зжалы  й?
Чы но вашу мать засрать? Посадю блин за псих брам ж!
От тогди ты бугдыш  ф сань.


Рецензии