***

Перший раз почуваюсь я вільним,
Ні турбот, ні проблем, ні страху,
Можу бігати швидко, скакати,
Я на вільних крилах лечу.

Можу чесно людям сказати:
Що боявся себе , а не вас,
Будь таким яким є ти насправді,
Будеш блище до них у цей час.


Рецензии